MITSUBISHI MALLISTOSSA YHDISTYY AMMATTIKÄYTÖN TEHOKKUUS JA LAATU KULUTTAJAKÄYTÖN VAATIMUKSIIN

4 VUODEN TAKUULLA!

MITSUBISHI KAZAN

Mitsubishi Heavyn KAZAN 20, 25, 35 -lämpöpumpput  on suunniteltu Pohjolan rankkoihin olosuhteisiin ja niille myönnetään 4 vuoden takuu.    Laitteet säätävät itseään lämmitystarpeen mukaan. Auringonpaiste, takka tai muu lämmönlähde pienentää automaattisesti ilmalämpöpumpun tehoa ja samalla energiankulutusta. Mitsubishi Heavy Kazan ilmalämpöpumpuilla on korkein saatavilla oleva lämmityksen energiatehokkuusmerkintä A+++  Laitteen perusväri on puhtaan valkoinen, mutta halutessasi voit valita joko Titanium- tai Black & White -värivaihtoehdoista omaa silmääsi miellyttävän värin.

MITSUBISHI NETSU

Netsu Nordic 20, 25 ja 35 tarjoavat kaiken, mitä lämpöpumpulta toivotaan Suomen olosuhteissa ja kodeissa. Netsun miellyttävä lämpö leviää tilaan automaatti– tai käsiohjauksella. Täysin automaattinen takkatoiminto lisää energiatehokkuutta ja +10°C ylläpitolämmitys on parasta mitä voi tarjota tiloihin, jotka halutaan pitää kuivina peruslämmöllä.

Netsu Nordic -mallista löytyy useita huippumallien ominaisuuksia vakiona, kuten 3D Auto, +10°C -ylläpitolämmitys, monipuoliset ajastus- ja ohjaustoiminnot, sekä tehokas ilmansuodatus ja valinnaisina lisäominaisuuksina WIFI- tai SMS-ohjaus. Laite on muotoiltu sulautumaan pohjoismaiseen sisustukseen kolmessa tyylikkäässä värissä: Pure White, Titanium ja Black & White.  Netsu Nordic 20-35 -laitteille 4 vuoden takuun.

MITSUBISHI AISU

Mitsubishi AISU 25, 35 ja 45 jäähdyttimet on muotoiltu kauniisti pohjoismaiseen sisustukseen sopivaksi, mutta laite on paljon muutakin kuin vain komea ulkokuori. Aisulla jäähdytät huoneilman juuri sopivan viileäksi, jotta saat siitä raikkaamman ja miellyttävämmän hengittää.

Jo muutaman asteen jäähdyttämisellä poistat sisäilmasta huomattavan määrän kosteutta. Samalla vältät siite- ja katupölyn tunkeutumisen sisätiloihin, kun ikkunoita ei tarvitse pitää auki. Jäähdyttimen tehokkaat suodattimet poistavat myös osan ilmassa leijuvista epäpuhtauksista.